Zlepšite efektívnosť pri príprave mäsa s vykosťovacím nožom s 12,5 cm vyosenou hornošpicatou čepeľou Tramontina Professional NSF. Nerezová oceľ čepele s mimoriadnou tvrdosťou a antibakteriálne upravená rukoväť vám zaručia spoľahlivé a jednoduché používanie. Ideálny pomocník pre každého nadšenca varenia či profesionálneho kuchára.Ostrá a odolná čepeľ
Vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je dosiahnutá pomocou tepelného spracovania, spočívajúceho v kalení (zahrievanie čepele) a následnom ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a potom temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele). Čepeľ má tak zaručenú naozaj dlhú životnosť.
Hlavné výhody vykosťovacieho noža Professional
Silná, ostrá a odolná čepeľ z nehrdzavejúcej ocele
Odolný a robustný
Pohodlné používanie
Anatomicky tvarovaná a hygienická rukoväť s antibakteriálnou ochranou
Technické parametre a rozmery
Dĺžka čepele: 12,5 cm
Dĺžka: 26,9 cm
Šírka: 5,4 cm
Výška: 2,5 cm
Hmotnosť: 0,107 kg
Použitý materiál: nehrdzavejúca oceľ, polypropylén